Besøg hos tandlægen.

Klar, parat, GO!

Godaften søde mennesker 🙂 

For ikke særlig lang tid siden, lavet jeg et indlæg omkring min træning. Siden da, har jeg optimeret den lidt, og herved også begyndt at skrive i et hæfte, hvor langt jeg løber, tiden og den  træning jeg laver udover løb. På den måde har jeg mere styr på forløbet, og kan se forbedringer i en større helhed.

Udover dette har jeg meldt mig til to løb. Et på fredag til Sønderborgs natløb (6 km), og Color run i Aalborg (5 km). Har aldrig prøvet sådan tilmeldings løb før, men en gang skal jo være den første, og vil meget gerne løbe til ‘i form’ løbet og muligvis andre, næste år.
Så nu vil jeg i gang med at løbe ca. 4 gange i ugen, hvor distancen skal være 5 km. eller mere, hvis benene holder til det 🙂

Jeg vil også gerne, når tiden samt pengene er til det, have mere styr på kosten og muligvis en personlig træner indover, men hvis det kommer mere på tale, skal jeg nok fortælle jer nærmere om det, lige nu er det blot en lille tanke.

Så, wish me good luck 😉 

Hvis i har andre træningstips, så kom meget gerne med dem !

// Michelle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg hos tandlægen.