Stilhed..

Tillykke til jer..

Hello ladies and gentlemens 🙂 

Tillykke til alle jer der kom ind på deres drømmestudie, og som nu skal igang med en helt anderledes hverdag samt liv.
Forude venter nemlig nye mennesker, muligvis en ny by samt en masse udfordinger som der kommer hen af vejen.

Jeg tænkte da jeg modtog mit brev for 4 år siden, at det her nok skulle gå, ligesom gymnasiet osv. da jeg jo også kom helskindet igennem dette.
Men, det er bestemt ikke som gymnasiet, det her er starten på ens voksen liv, der kommer voksne beslutninger og ens refleksioner ændre sig også med tiden.

I starten var det fest og farver, og man skulle komme tæt på ens nye klasse, men efterfølgende så kom det hårde for mig. Hver 10. uge stod den på eksamen – dvs. eksamens angst for mig, det tog mig tid og komme over, og tror faktisk først det gik over til min bachelor eksamen (underligt nok). Derudover var der en del fag jeg ikke havde haft kendskab til først, som der skulle indlæres og sidste men ikke mindst, ens praktikker, der stod man overfor rigtige borger/patienter og ikke “bare” cases i en bog.

Det var hårdt og en underlig tanke at nu var man for alvor voksen. Men, jeg fortryder aldrig mit valg af uddannelse, og er en meget glad pige som stolt viser sit bevis frem. 4 år er gået, og jeg lever nu voksen livet som ergoterapeut, dette kunne ikke klares uden støtten fra min familie, venner, studiekammarater samt kæresten.

Så til jer der lige har fået brevet ind af døren, og står med nervøse hænder og sved på panden! Det skal nok gå det hele, i starten er det hele uvirkeligt, men hvis det er en uddannelse man brænder for, så gennemføres det også.

Så alt muligt held og lykke – it’s gonna be allright. 

10410411_10205165427751669_244551886486347299_n

// Michelle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed..