Forandring fryder.

Frk. klodsmajor på skiferie !

For første gang i mit liv, skulle jeg prøve en anderledes form for ferie. Mange af jer har nok været på en skiferie før, men da jeg mest er tilhænger af sol, strand, kolde drinks og det der hører med, har jeg altid været skeptisk overfor sådan en ferie.
Men når man er kommet ind i en familie, som elsker det, så bliver man nød til at prøve det før man udtaler sig !

Så i år blev det så min tur til at prøve det. Vi valgte Frankrig, Alpe d’huez. Turen derned foregik i bil og vil ærlig indrømme det var noget af en køretur, havde helt glemt hvor langt der egentligt var.

Da vi ankom til hotellet som vi havde fundet igennem Danski, gik dagen med at få pakket ud og hentet det lejet skiudstyr.

Dagen efter kom det spændende så, min første dag på de to brædder. Heldigvis havde jeg fået mig en skilærer, så de første to timer gik sammen med ham.
Jeg havde aldrig troede det ville gå så godt, jeg er kendt for den person med to venstre ben, men jeg væltede ikke i de to timer. Jeg turde kaste mig ud i at afprøve en masse forskellige teknikker, og vi endte også hurtig med at gå fra de små øve bakker, til nogen der var lidt mere gang i 🙂
Jeg havde ene ski undervisning i 2 dage x 2 timer, og så stod jeg ellers på egen hånd.
Men da min kæreste og svigerfamilie er nogen der har prøvet dette en del gange før, så havde jeg nogen gode lærermestre med mig! Det endte også med en del fald, men jeg endte med at prøve: grøn, blå og rød pist. Er i den grad stolt af mig selv, selvom jeg nogen dage havde ondt af min kære kæreste der kæmpet en kamp, med at få lært mig øvelserne rigtigt. Men jeg kom hjem i god behold, uden brækket lemmer.
Jeg vil helt sikkert ikke afvise endnu en ski tur, nu har jeg set/prøvet hvordan det er, og det er ikke svært så længe man tør at afprøve ens grænser en gang i mellem.

 

Nedenunder er der lidt billeder fra turen:

IMG_3173

^^På toppen af en af pisterne, nydes solen og god mad. 

IMG_3191

^^Fra altanen på hotellet. 

IMG_3192

^^En selfie på vej ned af pisten 🙂 

IMG_3219

^^Taget fra 3300 meters højde, helt op på toppen af bjerget.
Jeg tog liften ned, da jeg ikke skulle afprøve de sorte pister endnu! 

// Michelle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forandring fryder.