Hvorfor skal vi straffes?!

Sønderjylland – Nordjylland!

Hello ladies and gentlemens 🙂

Så blev det dagen efter valgkamp og weekend! Jeg vil ikke snakke valgkamp idag, da der er rigtig mange der har hver deres mening, og det syntes jeg skal respekteres.
Men jeg syntes denne artikel er god læsning, og en øjen åbner; http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7808526/Engang-var-jeg-dansker-nuerjegflygtning/

 

10636053_10204502707784084_963993292488599781_n

^^Aalborg midt by. 

Nå men, det jeg egentligt ville skrive om, er min flytning fra det sønderjyske (Sønderborg) og til Aalborg.
Når folk spørger mig “hvorfor er du flyttet så langt væk??” så kan jeg ærlig talt ikke svare andet, end at jeg havde behov for en ny start og frisk luft, fra de omgivelser jeg var vant til at færdes i.

Det startet med at jeg sad på mit daværende arbejdesplads, og kigget på lejlighed i Aalborg (på dette tidspunkt, havde jeg ikke tanker om at flytte, da jeg lige var flyttet i lejlighed i Sønderborg!). Jeg finder så en rigtig pæn nybygget kollegie lejlighed i Aalborg, jeg tænker der nok er lang venteliste på, og skriver mig derfor op. Halvanden time senere tikker der en mail ind, her står der; “du er tilbudt en lejlighed i Aalborg, du har 1 uge til at sige ja/nej”. Fuuuuuuuck, what to do?! Jeg beslutter så at tage derop dagen efter, for at se lejligheden, og inden jeg ser mig om har jeg sagt ja til en lejlighed !

Derfra går alt hurtigt. Min daværende lejlighed skulle siges op, jeg havde 3 uger til at pakke alt ned, sige mit job op, og søge studie deroppe.
Det var en hektisk tid, men lørdag d. 2 juli 2011, der står jeg all by myself i Aalborg, Uden jeg får tænkt mig om, står jeg og vinker farvel til mine forældre og den hverdag samt de omgivelser jeg er vant til.
Der begyndte mit voksen liv som Michelle, 21 år, selvstændigt individ! Var jeg bange? Nej, jeg følte mig hjemme fra dag 1, jeg følte da jeg stod i lejligheden at jeg havde taget den rigtig beslutning.

Det tog mig ikke lang tid at kende byen, en del cykle/gå/løbe ture rundt i byen, gjorde det hele meget nemmere.
Jeg fik et brev i postkassen d. 31 juli, hvor der her stod jeg var optaget på ergoterapeut uddannelsen, dette var en stor dag for mig samt min familie.
Det er svært sommetider at starte selv, i en ny by, men min hjælp til at kende nye mennesker var skolen, arbejde samt gaden (fester), der opnåede jeg en masse nye venskaber.
Den dag i dag, bor jeg stadig i Aalborg, uddannet ergoterapeut og kærester med en der er 100% aalborgenser, så jeg flytter nok ikke herfra igen, og det gør mig ikke noget 🙂

Jeg kan kun anbefale at man kaster sig ud i nye udfordringer, selvom dette kan virke “farligt”, for mig er det, det vigtigeste skridt jeg har taget!

Tag chancen mens det er muligt. 

God weekend derude 🙂

 

// Michelle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal vi straffes?!